Integritetspolicy för Swesub

Välkommen till Swesub, en plattform för film- och serieentusiaster. Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, skyddar och delar information om våra besökare och medlemmar.

Information som vi samlar in

  1. Personlig information – Detta inkluderar information som kan användas för att personligen identifiera dig, såsom ditt namn, e-postadress, och ibland din plats och kontaktinformation.
  2. Icke-personlig information – Vi samlar även in icke-personlig information som din webbläsartyp, språkpreferenser, och den tidpunkt då du besöker webbplatsen.
  3. Användningsdata – Detaljer om hur du har interagerat med vår webbplats, inklusive valda tjänster, visningstider och navigeringsvägar genom webbplatsen.

Hur vi använder din information

  1. För att tillhandahålla och underhålla vår service – Dina uppgifter hjälper oss att effektivt svara på dina serviceförfrågningar och supportbehov.
  2. För att förbättra vår webbplats – Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt webbplatserbjudande baserat på den information och feedback vi får från dig.
  3. För att kommunicera med dig – Vi kan använda din information för att svara på förfrågningar, frågor och/eller andra begäranden.

Säkerhet

Vi värderar din tillit till att ge oss dina personuppgifter, därför strävar vi efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dem. Men kom ihåg att inga överföringsmetoder över internet eller elektronisk lagring är 100% säkra och tillförlitliga, och vi kan inte garantera dess absoluta säkerhet.

Dina dataskyddsrättigheter

  1. Rätt till tillgång – Du har rätt att få tillgång till och erhålla en kopia av personuppgifter vi har om dig.
  2. Rätt till rättelse – Du har rätt att be oss rätta till eventuell information du tror är inkorrekt eller ofullständig.
  3. Rätt till radering – Under vissa omständigheter har du rätt att be oss att radera dina personuppgifter.

Kakor och spårningsteknik

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår service och hålla viss information.

Länkar till andra webbplatser

Vår service kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje partens webbplats. Vi starkt råder dig att granska integritetspolicyn för varje webbplats du besöker.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår Integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Kontakta oss

För frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss.